manierka Napisano 16 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2015 witam mam oto taki guzik z kotwica co sugeruje związek z woda w necie nic nie znalazłem a szukałem z godzinę ma butonarium go nie ma no chyba że nie zauważyłem średnica ok 15mm guzik jednolity powiedział bymy że grubość tak na oko bo nie mam precyzyjnych urządzeń do pomiaru tak z 0,7mm materiał to chyba modiadz, miedź lub coś w tymy stylu mam nadzieję że ktoś pomoże mi rozwikłać tajemnicę tego guzika pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 16 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2015 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 16 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2015 podbijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honker Napisano 17 Wrzesień 2015 Share Napisano 17 Wrzesień 2015 cześć w ID nie pomogę bo to nie moja działka ale włącz sobie jakiś patent do podkreślania byków na czerwono i je likwiduj do skutku bo przeczytać to się jeszcze da ale zrozumieć o co chodzi to już ciężko pozd marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 18 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2015 Naprawdę nikt nic nie wie na temat tego guzika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 18 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2015 Chyba wszyscy siedzą w wątku o złotym pociągu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.