Gość Napisano 29 Marzec 2004 Napisano 29 Marzec 2004 Gdzie można znależć rysunek techniczny podłogi do czołgu panzer III ( dokładnie STUG III ausf.G )ewentualnie inne dane techniczne - wykonawcze
marecki. Napisano 30 Marzec 2004 Napisano 30 Marzec 2004 http://afvinteriors.hobbyvista.com/archive.html
marecki. Napisano 30 Marzec 2004 Napisano 30 Marzec 2004 to moja ulubiona stronka o sprzęcie pancernym widzianym od srodka pzdr
Gość Napisano 30 Marzec 2004 Napisano 30 Marzec 2004 dzięki , niezła stronka dodałem do ulubionych" ,od niedawna jestem w sieci i nigdy tam wczesniej nie bylem .Ale z podłoga bedę mial chyba problem pod te które stoją w kraju ciężko się będzie wczołgać , żeby pomierzyć ( Dżonowo , Warszawa )pozdro
Gość Napisano 30 Marzec 2004 Napisano 30 Marzec 2004 dzięki , niezła stronka dodałem do ulubionych" ,od niedawna jestem w sieci i nigdy tam wczesniej nie bylem .Ale z podłoga bedę mial chyba problem pod te które stoją w kraju ciężko się będzie wczołgać , żeby pomierzyć ( Dżonowo , Warszawa )pozdro
LeoN_39-45 Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 jako urodzony czolgista" tez lubie i czeto bywam na tej stronce pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.