epistylis Posted August 5, 2015 Author Share Posted August 5, 2015 Cześć, pomóżcie w identyfikacji. Takie coś jakby rączka o bańkowatym kształcie o dł. ok. 4,5 cm i średnicy ok. 3 cm. Pusta w środku i najprawdopodobniej z gwintem na końcu. Mi to wygląda na rączkę od pędzla do golenia, ale nie wiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
epistylis Posted August 5, 2015 Author Share Posted August 5, 2015 Zdjęcie sygnaturki - trochę skorodowane ale widać napis:B...MILNER.A.W..RSZAWA (domślam się, że Warszawa)Jakieś pomysły? Link to comment Share on other sites More sharing options...
epistylis Posted August 5, 2015 Author Share Posted August 5, 2015 Zapomniałem o zdjęciu :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
suavec Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 Na ulicy Mławskiej 5/17 w Warszawie przed wojną działała fabryka zabawek B. Milner, może to jakaś grzechotka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
epistylis
Cześć, pomóżcie w identyfikacji. Takie coś jakby rączka o bańkowatym kształcie o dł. ok. 4,5 cm i średnicy ok. 3 cm. Pusta w środku i najprawdopodobniej z gwintem na końcu. Mi to wygląda na rączkę od pędzla do golenia, ale nie wiem...
3 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.