Skocz do zawartości
  • 0

metalowa płyta z dwoma otworami

Midas

Pytanie

Napisano

Coś takiego leżało na polu, odnośnikiem wielkości jest łopata. Dookoła przedmiotu są zrobione małe otwory oddalone od siebie o jakieś 4 cm i od krawędzi o jakieś 2 cm. Na stronie przedstawionej na zdjęciu wyraznie widać jakiś okrągły rowek dookoła dolnego otworu. Głębokość rowka to jakiś niecały 1 cm, płyta grubości też około 1 cm.

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na drugiej stronie wystawały dwa bolce długości około 3 cm jakby do mocowania. Przy dolnym otworze widać sześcienną śrubę. Dolny otwór z tej strony przypomina kształtem jakby piastę łożyska.

Napisano
Wow ;) Tego się nie spodziewałem :) Dzięki wielkie za zainteresowanie, sam nie dałbym rady. Będę szukał dokładnych zdjęć bo ciekawy jestem jak cała zwolnica wyglądała z tą pokrywą. Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za pomoc.
Napisano
No właśnie widziałem, że tam koledze to zidentyfikowałeś tylko wydało mi się większe od mojego ale nie było na tych zdjęciach odnośnika miary. Dzięki jeszcze raz za pomoc i czas pozdro.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie