Umasem3ub Napisano 2 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2015 Witam,Taka ksiązeczk mi się trafiła ostatnio 1939rok, ktoś coś trafił z mechaniki kiedyśdo Polskiego Opla? Całe auto? Zachowało się coś w Polsce lub na świecie? P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pająk Napisano 4 Sierpień 2015 Share Napisano 4 Sierpień 2015 W którymś Automobiliście z ostatniego roku było info ze zdjęciem Buicka LRL, zachowanego chyba gdzieś na Litwie. O Oplu nie słyszałem. Są jakieś zachowane wagony tramwajowe LRL, w sieci był nawet spis miłośnika bodajże z Łodzi. I jeszcze pojawiło się parę lat temu info, że Z. Mikiciuk z Otrębus ma Buicka? Chevroleta? LRL, ale ta informacja nie miała dalszego ciągu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sambor79 Napisano 22 Grudzień 2018 Share Napisano 22 Grudzień 2018 Witam jestem w posiadaniu Opla Olympii z Lipop Rau Loewenstein. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.