przemrad88 Napisano 31 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2015 Witam. Wczoraj na jednym polu wykopałem taką o to odznakę i nie wiem co to jest za odznaka, proszę o identyfikacje. Jest na niej napis i czyjaś głowa. Napis to: Zum Andenken A.D. 100 Jahr. Jubelfeier A.22.Marz 1897 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 31 Lipiec 2015 Share Napisano 31 Lipiec 2015 Pewnie jeden z wielu różnych gadżetów z okazji setnej rocznicy urodzin cesarza Wilhelma I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemrad88 Napisano 1 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2015 dzięki bardzo za informacje. Fajne takie znalezisko, na tym samym polu wykopałem jeszcze dwie klamry pruskie. A tutaj dołączam jeszcze jedną odznakę ale znalezioną pod Tannenbergiem, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.