italsko Napisano 29 Lipiec 2015 Share Napisano 29 Lipiec 2015 witam, mam ogromny problemW sobotę wyjeżdżam w Bieszczady, a dzisiaj odkryłem problem z wykrywaczem :(Kiedy włączam wykrywacz i naciskam przycisk strojenia do gruntu, pojawia się komunikat <brak sondy> oraz wykrywacz zaczyna wydawać powtarzalne dźwięki. Za pierwszym razem pomogło po prostu odkręcenie i wkręcenie sondy , ale przy wyłączeniu i ponownym włączeniu znowu pojawił się ten sam problem, tym razem nie pomogło rozkręcenie. Czego to może być wina? kupować nową cewkę? czasu jest mało, więc liczę na szybką pomoc.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr01051989 Napisano 29 Lipiec 2015 Share Napisano 29 Lipiec 2015 Hej, miałem to samo ze swoją proximą. Najprawdopodobniej kabel od cewki. Ja wysłałem swoją do serwisu, wymienili cewkę i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
italsko Napisano 29 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2015 dzięki za odpowiedź postaram się dorwać nową cewkę gdzieś w okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bryan100 Napisano 29 Lipiec 2015 Share Napisano 29 Lipiec 2015 Uważaj bo jak jesteś spoza Bieszczad a masz zamiar tam kopać to już nie żyjesz(coś tak czytałem na yyyyyyyyyyyy towarzyskim?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szukanko Napisano 29 Lipiec 2015 Share Napisano 29 Lipiec 2015 Sprawdź czy nie poluzował się jeden z przewodów we wtyczce sondy którą dokręcasz do puszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
italsko Napisano 30 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2015 usterka zidentyfikowana- przetarcie przewodu przy cewce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.