Ptaku51 Napisano 17 Lipiec 2015 Autor Napisano 17 Lipiec 2015 Szanowni,wszedłem w posiadanie czegoś czego nie potrafię nazwać.Czarna skrzynka bez jakichkolwiek tabliczek, znaków, nadruków, etc.Po rozłożeniu wygląda jak ekran do prezentacji. Ale wygląda na urządzenie zdecydowanie stare....Pozdrawiam,M
Ptaku51 Napisano 17 Lipiec 2015 Autor Napisano 17 Lipiec 2015 tak to wygląda w całości w opakowaniu....M
Ptaku51 Napisano 18 Lipiec 2015 Autor Napisano 18 Lipiec 2015 Szanowni,przecież ja wiem, że to nie jest coś z projektu Manhattan:) albo innej spektakularnej historii....Pytanie jest tylko czy ktokolwiek wie z jakich to może być lat oraz komu służyć.M
numi5 Napisano 18 Lipiec 2015 Napisano 18 Lipiec 2015 Piszą", że niemiecki, lata pięćdziesiąte http://www.google.pl/search?q=Leinwand+von+Stella&safe=off&biw=1440&bih=743&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMIu5KCsY7kxgIVC7cUCh2b3QgG.
Pytanie
Ptaku51
Szanowni,
wszedłem w posiadanie czegoś czego nie potrafię nazwać.
Czarna skrzynka bez jakichkolwiek tabliczek, znaków, nadruków, etc.
Po rozłożeniu wygląda jak ekran do prezentacji. Ale wygląda na urządzenie zdecydowanie stare....
Pozdrawiam,
M
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.