Skocz do zawartości
  • 0

Kuchenka - palnik FULMEN ???

slavitius

Pytanie

Napisano

Witam.
Znalazłem na strychu kuchenkę - palnik turystyczny z napisem FULMEN.
Zbiornik popękany i cała zardzewiała. Doprowadziłem do obecnego wyglądu. Chcę się coś więcej dowiedzieć na jej temat, ale niestety wyskakują mi tylko akumulatory.
Może ktoś spotkał się z podobną, bądź znawcy tematu zaspokoją moją ciekawość.
Z góry dziękuję.

19 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Daje zdjęcia. Obejrzałem każdy element przez lupkę zegarmistrzowską, ale nigdzie nie ma więcej żadnych napisów lub sygnatur. Zbiornik niestety popękany.

Napisano

Witam.
Znalazłem na strychu kuchenkę - palnik turystyczny z napisem FULMEN.
Zbiornik popękany i cała zardzewiała. Doprowadziłem do obecnego wyglądu. Chcę się coś więcej dowiedzieć na jej temat, ale niestety wyskakują mi tylko akumulatory.
Może ktoś spotkał się z podobną, bądź znawcy tematu zaspokoją moją ciekawość.
Z góry dziękuję.

Napisano
brak informacji o tej marce.
inny egzemplarz miał kulisty zbiornik, może został podmieniony

ten typ zbiornika gdzieś" widziałem - jak znajdę - to napiszę z jakiej marki

zrób fotki katalogowe - rzut z góry, z dołu, korek jeśli ma napisy, korek wyjęty - widok z boku, palnik zdemontowany - widok z boku

zbiornik masz szczelny?
Napisano

Witam, oto jedyne zdjęcie jakie udało mi się znaleźć w necie,ale również brak jakiegokolwiek info.Całkiem też możliwe że FULMEN to nie marka tego palnika? Jedna z firm FULMEN produkuje wyroby, konstrukcje ze stali węglowej i być może ta podstawa(stojak) jest produktem ich firmy? ale proszę się tym nie sugerować,to tylko moje domysły :)
Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie