Lang80 Napisano 16 Lipiec 2015 Autor Napisano 16 Lipiec 2015 Witam, proszę o pomoc w określeniu munduru wojaka ze zdjęcia, kartonikowe, spory wymiar, ok 50cm, z Berlina. Szukałem w podanych na forum linkach ale nic nie znalazłem.
Lang80 Napisano 16 Lipiec 2015 Autor Napisano 16 Lipiec 2015 Sobowtór, a może pojawił się w dwóch miejscach jednocześnie ;) Jak możesz to napisz jaki okres i państwo bo za nic nie mogę znaleźć.
sonicsquad Napisano 16 Lipiec 2015 Napisano 16 Lipiec 2015 Po prostu wy edytowałem Twoje zdjęcie coby lepiej wyglądało...
Lang80 Napisano 16 Lipiec 2015 Autor Napisano 16 Lipiec 2015 Bardzo dziękuję Tobie za pomoc. Nadal szukam w umundurowaniu pruskim a nawet francuskim, bo często trafiałem w dołkach i strychach fanty przywiezione z Francji. Niemcy też zbierali fanty, np moim mieście(Gorzów Wlkp) na ścianie pokoju jakiś niemiec trzymał tasak z 1812, inny bagnet lebel, albo drobniaki z wojny francusko-pruskiej. Mnie nic nie zdziwi. Raz znalazłem zdjęcie dokumentowe Audrey Hepburn, podarowałem kuzynowi który jest jej fanem, co ono robiło na strychu starego domu, tego naprawdę nie wiem...
Pytanie
Lang80
Witam, proszę o pomoc w określeniu munduru wojaka ze zdjęcia, kartonikowe, spory wymiar, ok 50cm, z Berlina. Szukałem w podanych na forum linkach ale nic nie znalazłem.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.