rosomak_kto Napisano 14 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2015 Witam Będzie ktoś z kolegów lub koleżanek w drugiej połowie lipca w okolicach Helu ? Może coś razem poszperamy :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 16 Lipiec 2015 Share Napisano 16 Lipiec 2015 Koło 20VII powinienem zawitać na chwilkę, potem dalej na zachód.Ale o tej porze roku w grę wchodzi tylko plaża lub oficjalne działania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosomak_kto Napisano 17 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2015 Cześć Czemu tylko oficjalne ? Na plaży niewiele można znaleźć a w lasach spokój :) Chodziłem w zeszłym roku i było całkiem spokojnie , nikt się nie czepiał . Jeśli będziesz chciał wspólnie pochodzić to dzwoń 796 157 168 . Myślę że jeszcze coś ciekawego się znajdzie ( w zeszłym roku się nie zawiodłem :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mpcv Napisano 8 Wrzesień 2015 Share Napisano 8 Wrzesień 2015 Hej. Rosomak daj jak możesz na e-maila namiar na lasek co nie zawodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.