duchMR Napisano 14 Lipiec 2015 Share Napisano 14 Lipiec 2015 Witam.Jestem tuż przed zakupem wykrywacza metali a po lekturze niezliczonej ilości stron i forów i szczerze powiem ,ze zgłupiałem. Jestem baaardzo poczatkującym poszukiwaczem,który w tej chwili chodzi z pożyczonym Ace 250.Ale nadszedł czas aby sprawić sobie własny wykrywacz..I byłem juz nastawiony na kupno tego EuroAce 350 z cewka NEl 14 :http://allegro.pl/wykrywacz-metali-garrett-euro-ace-350-nel-storm-14-i5522250763.htmlGdy wpadło mi w oko ogłoszenie o Minilabie x-terra 305:http://allegro.pl/wykrywacz-metali-minelab-x-terra-305-7-5khz-promo-i5527511028.htmlI mam w związku z tym małe pytanie...Który?? ;-)Jeśli chodzi o mój cel to głównie monetki,militarka zdecydowanie na dalszym planie.Dzięki z góry za podpowiedzi :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuks_ag Napisano 14 Lipiec 2015 Share Napisano 14 Lipiec 2015 teresę bierz ma strojenie do gruntu, dobre namierzanie, Gdyby wielkośc cewki decydowała o fantach to bym chodził z ramą na monety i grabiami je czesał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duchMR Napisano 14 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2015 Dziękuję :-) Byłem już troszeczkę przekonany do kupna EuroAce ze względu na znajomość ( pobiezną ) z Garrettem,ale przeczytałem Twoją podpowiedź,ogarnałem temat i zdecyduję si ę na Minelaba..Pozdrawiam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAT_MIH Napisano 16 Lipiec 2015 Share Napisano 16 Lipiec 2015 Tereska fajnie staniała, bierz i nie będziesz żałował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damazy@ Napisano 28 Lipiec 2015 Share Napisano 28 Lipiec 2015 Xterra lepsza, mam znajomego z tym sprzętem i z 350.Po testach z niewielką przewagą wygrywa xterra 305. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.