fryko Napisano 29 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2015 witam na ostatnich wykopkach wyskoczylo mi takie cos nie wiem co to jest czy to jakas stara moneta czy zeton po napisach moglbym przypuszczac ze cos niemieckiego ale pojecia nie mam prosilbym o pomoc w identyfikacji tej znajdki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 29 Czerwiec 2015 Share Napisano 29 Czerwiec 2015 http://www.ma-shops.de/hardelt/item.php5?id=8044 żeton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 29 Czerwiec 2015 Share Napisano 29 Czerwiec 2015 mimir... jaki sens twój link (tego typu, z zagranicznego portalu aukcyjnego) będzie miał... powiedzmy z miesiąc? spróbuję odpowiedzieć: pozostanie bezsensem, pustostanem, z którego nic nie będzie wynikać ani nie będzie w nim żadnego przesłania do ID. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 29 Czerwiec 2015 Share Napisano 29 Czerwiec 2015 to za miesiąc też zidentyfikuję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 29 Czerwiec 2015 Share Napisano 29 Czerwiec 2015 nie wątpię, tylko nie to miałem na myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryko Napisano 29 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2015 Dzieki kolego a jakas wartosc to ma czy tylko sentymentalna i to jest miedziaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aneczka Napisano 29 Czerwiec 2015 Share Napisano 29 Czerwiec 2015 Czy moneta polska, które ma 70 lat może mieć już jakaś wartość materialną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 29 Czerwiec 2015 Share Napisano 29 Czerwiec 2015 tyla...znowu jakaś zaraza/epidemia lub inny tyfus na Forum się wkrada?a pisałem nie tak dawno, że coraz mniej tego. widać falami nadchodzi...niniejszym dziękuję.zakietowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.