fryko Napisano 29 Czerwiec 2015 Autor Napisano 29 Czerwiec 2015 witam na ostatnich wykopkach wyskoczylo mi takie cos nie wiem co to jest czy to jakas stara moneta czy zeton po napisach moglbym przypuszczac ze cos niemieckiego ale pojecia nie mam prosilbym o pomoc w identyfikacji tej znajdki
mimir Napisano 29 Czerwiec 2015 Napisano 29 Czerwiec 2015 http://www.ma-shops.de/hardelt/item.php5?id=8044 żeton
tyfus Napisano 29 Czerwiec 2015 Napisano 29 Czerwiec 2015 mimir... jaki sens twój link (tego typu, z zagranicznego portalu aukcyjnego) będzie miał... powiedzmy z miesiąc? spróbuję odpowiedzieć: pozostanie bezsensem, pustostanem, z którego nic nie będzie wynikać ani nie będzie w nim żadnego przesłania do ID.
fryko Napisano 29 Czerwiec 2015 Autor Napisano 29 Czerwiec 2015 Dzieki kolego a jakas wartosc to ma czy tylko sentymentalna i to jest miedziaczek
Aneczka Napisano 29 Czerwiec 2015 Napisano 29 Czerwiec 2015 Czy moneta polska, które ma 70 lat może mieć już jakaś wartość materialną?
tyfus Napisano 29 Czerwiec 2015 Napisano 29 Czerwiec 2015 tyla...znowu jakaś zaraza/epidemia lub inny tyfus na Forum się wkrada?a pisałem nie tak dawno, że coraz mniej tego. widać falami nadchodzi...niniejszym dziękuję.zakietowane.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.