Pit_100 Napisano 7 Czerwiec 2015 Autor Napisano 7 Czerwiec 2015 Witam, na cmentarzu zaintrygował mnie taki oto krzyż. Dla znawców być może charakterystyczna będzie jego podstawa. Czy ten krzyż zrobiony jest z lufy od jakiegoś pojazdu/działa czy moje przypuszczenie jest błędne? Pozdrawiam
Pit_100 Napisano 7 Czerwiec 2015 Autor Napisano 7 Czerwiec 2015 Witam, na cmentarzu zaintrygował mnie taki oto krzyż. Dla znawców być może charakterystyczna będzie jego podstawa. Czy ten krzyż zrobiony jest z lufy od jakiegoś pojazdu/działa czy moje przypuszczenie jest błędne? Pozdrawiam
zozu Napisano 7 Czerwiec 2015 Napisano 7 Czerwiec 2015 Obstawiałbym to:http://www.wszystkoitanio.com/index.php/opis,39,335,rury,kielichowe,kanalizacyjne,zeliwne,50,80,100,150.htm
pawelek Napisano 7 Czerwiec 2015 Napisano 7 Czerwiec 2015 masz może zbliżenia na ramiona krzyża oraz jego zwieńczenie?
Pytanie
Pit_100
Witam, na cmentarzu zaintrygował mnie taki oto krzyż. Dla znawców być może charakterystyczna będzie jego podstawa. Czy ten krzyż zrobiony jest z lufy od jakiegoś pojazdu/działa czy moje przypuszczenie jest błędne? Pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.