ZUBIKED Napisano 31 Maj 2015 Autor Share Napisano 31 Maj 2015 Mam prośbę o identyfikacje tego medalika. Niestety moje zdjęcia są kiepskiej jakości ( i warunki i okoliczności ) ale znalazłem na detektorystach. pl identyczny i wklejam poniżej tez raczej nie zidentyfikowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 31 Maj 2015 Autor Share Napisano 31 Maj 2015 1812 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 31 Maj 2015 Autor Share Napisano 31 Maj 2015 fotka z netu : http://detektorysci.pl/broszki-wpinki-odznaki-cywilne/medalik-2734/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 31 Maj 2015 Autor Share Napisano 31 Maj 2015 proszę informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 1 Czerwiec 2015 Share Napisano 1 Czerwiec 2015 Tam widnieje 1819 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 1 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2015 tylko czy na pewno ! na żywca trochę inaczej wygląda na ..12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.