nabuh Napisano 25 Maj 2015 Autor Napisano 25 Maj 2015 Wyrwałem dziś złomiarzowi z wózka takie koła. Czy ktoś określi z jakiego to motorka?
tomekignac Napisano 6 Czerwiec 2015 Napisano 6 Czerwiec 2015 szczękotrzymacz -oczywiście,w pośpiechu pisane...
rafowski Napisano 26 Maj 2015 Napisano 26 Maj 2015 witaj kolo jest do WFM jedno z nich ma beben - ten beben jest od SHL M 04 ale kolo nie wiem bo nie ma zdjecia z 2 strony. jesli ma ono w bebnie 3 trójkatne wgniecenia to jest na 100 % od shlki (przednie)
tomekignac Napisano 2 Czerwiec 2015 Napisano 2 Czerwiec 2015 wyczyść szczotkotrzymacz z drugiej fotki - chyba jest tam logoFichtel&Sachs ; głowy nie dam,ale warto poszczotkować drucianką
nabuh Napisano 25 Maj 2015 Autor Napisano 25 Maj 2015 Wyrwałem dziś złomiarzowi z wózka takie koła. Czy ktoś określi z jakiego to motorka?
rs77 Napisano 25 Maj 2015 Napisano 25 Maj 2015 na moje to coś w okolicach późne SHL M04, wczesne WFM M06
nabuh Napisano 5 Czerwiec 2015 Autor Napisano 5 Czerwiec 2015 Szczotkotrzymacz? Daruj, kolego, ale to nie prądnica - jak chyba widać... Obręcze na dniach idą do delikatnego piaskowania, zobaczymy co wyjdzie.
nabuh Napisano 27 Maj 2015 Autor Napisano 27 Maj 2015 rafowski, wiem o co Ci chodzi - o takie trzy przetłoczenia na ściance bębna - tu ich nie ma.Reszta jednak najbardziej pasuje mi na SHL bądź też może wcześniejszego małego" sokoła.Nie bardzo mam czas przewalać internet za tematem, dlatego zwróciłem się z prośbą o pomoc w namierzeniu pochodzenia.
Pytanie
nabuh
Wyrwałem dziś złomiarzowi z wózka takie koła. Czy ktoś określi z jakiego to motorka?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.