Piastek Posted May 24, 2015 Author Share Posted May 24, 2015 WitamI tak, pierwszy - Materiał to na pewno w jakimś stopniu miedź i albo jest tak zjedzony, albo jest wykonany z różnych metali, nie wiem czy potrzebne wymiary, ponieważ to krzyżyk taki na szyje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piastek Posted May 24, 2015 Author Share Posted May 24, 2015 I tu nie wiem jaki metal, zapewne aluminium ;)Z góry dziękuje za pomocPozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
numi5 Posted May 24, 2015 Share Posted May 24, 2015 1.Tu znajdziesz mnóstwo wzorów http://www.google.com/search?q=krzy%C5%BCyk+misyjny&biw=1440&bih=743&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ogNiVZKgBqbmywPVjoOACg&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=krzy%C5%BC+papieski .2.Pospolity, do łańcuszka, czasem różańca, PRL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darekoli Posted May 24, 2015 Share Posted May 24, 2015 summa summarum, obydwa prl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piastek Posted May 24, 2015 Author Share Posted May 24, 2015 Przyznam że mierzyłem trochę dalej, dziękuje za pomoc ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Piastek
Witam
I tak, pierwszy - Materiał to na pewno w jakimś stopniu miedź i albo jest tak zjedzony, albo jest wykonany z różnych metali, nie wiem czy potrzebne wymiary, ponieważ to krzyżyk taki na szyje.
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.