Piastek Napisano 24 Maj 2015 Autor Napisano 24 Maj 2015 WitamI tak, pierwszy - Materiał to na pewno w jakimś stopniu miedź i albo jest tak zjedzony, albo jest wykonany z różnych metali, nie wiem czy potrzebne wymiary, ponieważ to krzyżyk taki na szyje.
Piastek Napisano 24 Maj 2015 Autor Napisano 24 Maj 2015 I tu nie wiem jaki metal, zapewne aluminium ;)Z góry dziękuje za pomocPozdrawiam!
numi5 Napisano 24 Maj 2015 Napisano 24 Maj 2015 1.Tu znajdziesz mnóstwo wzorów http://www.google.com/search?q=krzy%C5%BCyk+misyjny&biw=1440&bih=743&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ogNiVZKgBqbmywPVjoOACg&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=krzy%C5%BC+papieski .2.Pospolity, do łańcuszka, czasem różańca, PRL.
Piastek Napisano 24 Maj 2015 Autor Napisano 24 Maj 2015 Przyznam że mierzyłem trochę dalej, dziękuje za pomoc ;)
Pytanie
Piastek
Witam
I tak, pierwszy - Materiał to na pewno w jakimś stopniu miedź i albo jest tak zjedzony, albo jest wykonany z różnych metali, nie wiem czy potrzebne wymiary, ponieważ to krzyżyk taki na szyje.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.