carabus Napisano 21 Maj 2015 Autor Share Napisano 21 Maj 2015 Serdeczne pozdrowienia dla panów wracających w ubiegłą niedzielę landryną od strony Wyszkowa do Wawy - pięknie wyglądał Wasz bagażnik od tyłu - cewka na cewce...i te miny Wasze....pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 22 Maj 2015 Share Napisano 22 Maj 2015 Dlaczego uznałeś za stosowne pozdrowić patrol saperski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz70 Napisano 22 Maj 2015 Share Napisano 22 Maj 2015 ...miny Wasze..." ;)Szerokie pole do interpretacji, upsss... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carabus Napisano 22 Maj 2015 Autor Share Napisano 22 Maj 2015 Na saperów to nie wyglądali...tak ładnie mieli wrzucone wykrywki do bagażnika...he he...Czyżby to Wy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz70 Napisano 22 Maj 2015 Share Napisano 22 Maj 2015 Gdzie tam...! Nie moje klimaty, nie moje aspiracje... ;) Mam rover, ale nie jest to Land... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szpachelka12 Napisano 22 Maj 2015 Share Napisano 22 Maj 2015 Eee tam. Każdy Rower jest Land.No chyba,że nie jeżdzi po Ziemi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.