zgryzik Napisano 28 Marzec 2004 Autor Share Napisano 28 Marzec 2004 Witamtrafiło mi się parę guziczków, czy ktoś mógłby pokusić się o identyfikację?ten z prawej u góry ma monogramy FR"z lewej u góry ptaszek jest identyczne jak ten z prawejpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgryzik Napisano 28 Marzec 2004 Autor Share Napisano 28 Marzec 2004 Witamtrafiło mi się parę guziczków, czy ktoś mógłby pokusić się o identyfikację?ten z prawej u góry ma monogramy FR"z lewej u góry ptaszek jest identyczne jak ten z prawejpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLAW 100 Napisano 28 Marzec 2004 Share Napisano 28 Marzec 2004 Cześć Dwa górne to Prusy- koniec XIX w./początek XX w. poz slaw 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 28 Marzec 2004 Share Napisano 28 Marzec 2004 Ten po prawej na dole może z Gdańska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLAW 100 Napisano 28 Marzec 2004 Share Napisano 28 Marzec 2004 Ten na dole to chyba stojący Lew z korona ( a może Gryf?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 28 Marzec 2004 Share Napisano 28 Marzec 2004 Ten na dole po prawej wygląda na czeski.pozdrMonti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 29 Marzec 2004 Share Napisano 29 Marzec 2004 Dwa górne to pruskie urzędowe. Na dole cywilny i belgijski z II wojny św. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
zgryzik
Witam
trafiło mi się parę guziczków, czy ktoś mógłby pokusić się o identyfikację?
ten z prawej u góry ma monogramy FR"
z lewej u góry ptaszek jest identyczne jak ten z prawej
pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.