grba Napisano 15 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2015 Dostałem na imieniny. Historia ambasadora USA w Berlinie w ważnym momencie historycznym Williama E. Dodda i jego rodziny, przede wszystkim córki Marthy Dodd sowieckiej agencicy... Dla mnie winna być atrakcyjna, ale kiedy czytam na s. 58 o pokrewieństwie Doddów z żołnierzami secesjonistami... o cmentarzu na którym leży w tym dwóch krewnych, którzy poddali sie generałowi Robertowi E. Lee pod Appomatox", to trafia cię lekki szlaczek... Kiedy Kara Mustafa, wielki mistrz Krzyżaków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leuthen Napisano 15 Kwiecień 2015 Share Napisano 15 Kwiecień 2015 Wydawnictwa tną koszty, bo książki idą coraz słabiej, tłumacze często są z łapanki, a sam widziałem teksty, które bardziej wyglądały na efekt wklejenia stosownego fragmentu do Google Tłumacz niż działalności żywego tłumacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grba Napisano 15 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2015 Koszty... Redaktor nie ruszając sempiterny spokojnie może zweryfikować: fakty, daty, osoby i izi dowieduje się, jak to było z dżeneralem Li pod Appomatoks... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leuthen Napisano 15 Kwiecień 2015 Share Napisano 15 Kwiecień 2015 Mnie naprawdę nie musisz do tego przekonywać - ja bym nawet tego nie musiał sprawdzać. Nie chce się", a potem takie są efekty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.