Hermanos Posted April 9, 2015 Author Share Posted April 9, 2015 Witam,przymierzam się do zakupu cewki Nel Tornado do mojej X-Terry i ostatnio trafiłem na takie oto ogłoszenie na OLX'ie:http://olx.pl/oferta/cewka-nel-tornado-do-wykrywacz-metalu-minelab-x-terra-305-505-705-CID767-ID943WL.html#c20b3077adOd razu widać, że treść ogłoszenia była przeciśnięta przez translatora, co nie dodaje powagi, jednak sama cewka jest o całą stówę (wliczając koszty wysyłki) tańsza od tej na oficjalnej stronie Nel'a.Czy macie jakieś doświadczenia z tym sprzedawcą? Link to comment Share on other sites More sharing options...
motokrys10 Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 powiem tobie że to nie okazja a w dodatku ryzyk fizyk może gdybyś spróbował z allegr coś kupić poza to cena może być podobna Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuks_ag Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 a ja nie korzystam przy sprzedaży z allegro bo mi licza ok 7%prowizji a jak nie masz pewności to daj zarobić rodakom przynajmniej bedziesz miec gwarancje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.