Skocz do zawartości
  • 0

łoże

sylwester1939

Pytanie

Napisano

Witam szanowne grono,Trafiło sie takie oto ustrojstwo i nie daje spokoju wiec postanowiłem wrzucić na forum i prosić o pomoc w ID ;) mi to wygląda na jakieś łoże,być może od jakiegoś prochowca??czy ktoś spotkał sie z czymś takim???a może mierze zbyt wysoko i to jest jakas część od maszyny rolniczej???bede wdzieczny za wszelkie sugestie.Pozdrawiam

17 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
ja nie odpowiedziałem w złości tylko poprostu jęsli komuś coś to przypomina to chciałbym żeby to było w jakimś stopniu uzasadnione,bo szukałem w sieci spłuczek i zaworów ale nic podobnego nie znalazłem...a Ty zakrywcaa sie nie spinaj bo ja nie mam pojecia o prochowcach ale może komuś gdzieś kiedyś sie rzuciło coś podobnego w oczy i pomógł by w ID,ja kolekcjonuje także jeśli coś sie trafi to chciałbym wiedziec co to jest i do czego służyło,Jeśli Ty uważasz że moje myśli i sugestie były błedne to dzieki za rozświetlenie zagadanki;)pozdrawiam
Napisano

Witam szanowne grono,Trafiło sie takie oto ustrojstwo i nie daje spokoju wiec postanowiłem wrzucić na forum i prosić o pomoc w ID ;) mi to wygląda na jakieś łoże,być może od jakiegoś prochowca??czy ktoś spotkał sie z czymś takim???a może mierze zbyt wysoko i to jest jakas część od maszyny rolniczej???bede wdzieczny za wszelkie sugestie.Pozdrawiam

Napisano
Wyglada na cos od hydrauliki lub pneumatyki - jak koledzy wyzej stwierdzili czesc zaworu bezpieczenstwa , czy regulatora -moze byc od sprezarki czy kotla - sa jakies napisy ?
Napisano
kolego matrix a możesz mi podesłać takie zdjęcie spłuczki która podejrzewasz??moze byc z sieci,bo jakos nie moge sobie wyobrazić tego czegoś jako spłuczki;))ale jestem ciekaw i czkema na jakies;)pozdrawiam
Napisano
obiecywałeś wdzięczność za wszelkie sugestie ale widać koniecznie chciałeś usłyszeć, że to od prochowca". pokaż kolego zdjęcie jakiegoś prochowca może być z sieci, bo nie mogę sobie takiego wyobrazić.

niestety - na pewno nie ma to nic wspólnego ani z łożem" ani z prochowcami".

pozdrawiam
Z

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie