HUBERTUS 1656 Napisano 28 Marzec 2004 Autor Share Napisano 28 Marzec 2004 Czy są jakieś grupy rekonstrukcyjne odtwarzające Rosjan 1944/45?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 28 Marzec 2004 Share Napisano 28 Marzec 2004 jest grupa na pomorzu.Jest to połaczona grupa która odtwarza jak dobzre pamiętam niemców 32 dyw.wehrmachtu,armię radziecką i LWP.konatkt do nich tonordland@interia.pl (nie ręcze za adres mogłem sie pomylić ale na ok 80 procent jest własciwy)pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 Adresu nie pomyliłes bo mam ten sam tylko ze nikt spod niego nie odpisuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 to ty jestes tą grupą?to bardzo dobrze sie sklada bo wybieram sie własnie do wehrmachtu i szukałem grupy.To sehr gud.pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 niestety zły adres jesli do mnie uderzasz, ja mam ten sam namiar na nich co ty tylko ze spod maila nordland@interia.pl nikt nie odpisuje na maile, sam wyslalem ze 3 i cisza... Sam złapałem namiar zupełnie przypadkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 panzergrenadier a masz mzoze jakiś kontakt do grupy odtwarzającej niemców?bede wdziećzny za infopzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 napisz do mnie maila to ci wyśla namiar na jednego z chłopaków z SS Nordland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(+) Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 a może tak GD :-)(+) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 eeeeee lepiej FJ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(+) Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 Zależy co kto lubi ;-)Pozdr.(+) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 3 Kwiecień 2004 Share Napisano 3 Kwiecień 2004 tysz prawda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Francis1 Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 Witam!W Trójmieście działają 2 grupy 1.TGRH - www.tgrh.org2.Pomerania1945.orgPierwsza z nich odtwarza Armie Rosyjską i LWP , a druga grupa odtwarza 32Dywizje Piechoty WH i SS Nordland, włącznie grupy te liczą ok.35 osób.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 A w Wawie 4DP http://www.7abteilung.prv.pl/ , jak ktoś chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 1 Maj 2004 Share Napisano 1 Maj 2004 ja tu wiedzę ze bedzxiemy musieli punkty werbunkow otworzyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.