grzesiekd86 Napisano 3 Kwiecień 2015 Napisano 3 Kwiecień 2015 Witam od niedawna jestem posiadaczem tego sprzętu, oczekuje odpowiedzi od osób które go posiadają, a mianowicie chodzi mi o dyskryminacje. Wycinam żelazo powyżej 10 mimo wszystko ciągle mi wali na gwoździe, śrubki itp. Może trafił mi się sprzęt nie sprawny, albo nie umiem tego ustawić. Korzystam z programu 2-go. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.
dziadek0071 Napisano 4 Kwiecień 2015 Napisano 4 Kwiecień 2015 Przyłączam się do prośby przedmówcy. Pozdrawiam
grzesiekd86 Napisano 4 Kwiecień 2015 Autor Napisano 4 Kwiecień 2015 Jedynie co odkryłem to program pierwszy jak zmodyfikujesz dyskryminacje to działa prawidłowo, dlatego nie rozumiem reszty programów które maja własne ustawienia i dyskryminacje powyżej 60 a i tak wala na złom itp.
Klucznik Napisano 5 Kwiecień 2015 Napisano 5 Kwiecień 2015 WitamPolecam program 5 szczegolnie dobry jak nie masz panela.Tu na zelazo masz iron lewer 0.Na 2 pr masz 3 i musalbys miec panel aby zejsc do 0.Program G Maxx jest najlepszym programem w Deusie,mozesz sobie podbic sensiwwity, i zmienic czestotliwosc na 4 dla glebokich zelaztw lub na 18 dla cieniutkich sreberek.Chodze z tym i podobne zdanie mają rekiny deusa(poczytaj starsze posty)I jeszcze podejrzewam ze dyskryminacje masz nie 60 tylko 6,0-popatrz dokladnie na wskaznikPolecam tez panel sluchawkowy przelozyc na ręke w pasku z adapterem i chodzic na sluchawkach np Nokii(telefonicznych) zobaczysz rewelacyją roznice w czulosci,no i dobry kamuflazKlucznik z Klucz
grzesiekd86 Napisano 5 Kwiecień 2015 Autor Napisano 5 Kwiecień 2015 Dziękuję bardzo dużo mi to wyjaśniło, faktycznie było to w dziesiętnych. Działa wszystko tak jak powinno, wystarczyło trochę się pobawić :) Pozdrawiam.
dziadek0071 Napisano 6 Kwiecień 2015 Napisano 6 Kwiecień 2015 A jeżeli posiadam ws4 z softem 3.2 a znajomy wersje z panelem i softem 2.0 to będzie możliwe wgranie kilku jego programòw na moją słuchawkę?
Klucznik Napisano 6 Kwiecień 2015 Napisano 6 Kwiecień 2015 WitamJezeli masz 3,2 i tylko sluchawkę to nic nie kombinuj,jest w tej chwili najlepszy.Co niby chcialbys wyciagnac z tamtego oprogramowania?Odnosnie ewentualnego przegrania 2,0 z panelu to musialbys wprowadzic twoją cewkę i sluchawki automatycznie pobiorą 2,0.Ale po co,zeby pogorszyc to co masz?K. z K.
dziadek0071 Napisano 6 Kwiecień 2015 Napisano 6 Kwiecień 2015 Nie chodzi mi o zmnianę oprogramowania,tylko zapisania kilku jego własnych ustawień na mojego ws4 ?
BRAT_MIH Napisano 7 Kwiecień 2015 Napisano 7 Kwiecień 2015 Żeby modyfikować programy na słuchawkach musisz mieć kolegę z panelem. Póki bateria w słuchawkach nie padnie (trzeba pilnować) to masz te ustawienia zapamiętane.
dziadek0071 Napisano 7 Kwiecień 2015 Napisano 7 Kwiecień 2015 Dziękuję,ale nadal nikt nie odpowiedziałna moje w/w pytanie.
Raned Napisano 7 Kwiecień 2015 Napisano 7 Kwiecień 2015 Lepiej nie wgrywaj, to co jest w 3.2 nie jest kompatybilne z tym co jest w 2.0.
dziadek0071 Napisano 7 Kwiecień 2015 Napisano 7 Kwiecień 2015 Raned- dziękuję.Czyli jest taka możliwość?
Raned Napisano 7 Kwiecień 2015 Napisano 7 Kwiecień 2015 Wgrać możesz ale nie wszystko będzie działało, trzeba ujednolicić oprogramowanie.
dziadek0071 Napisano 7 Kwiecień 2015 Napisano 7 Kwiecień 2015 Raned, wreszcie dostałem odpowiedź:)Dziękuję i pozdrawiam.Ps. Który z programów fabrycznych najlepiej sprawdzi się na monetki(głównie pola orne) i jak deus radzi sobie pod liniamiwysokiego napięcia?
Raned Napisano 7 Kwiecień 2015 Napisano 7 Kwiecień 2015 GMP, ale trzeba parę parametrów zmienić. Ilu poszukujących tyle rozwiązań, zależy to od miejsca i zdolności operatora.Pod liniami radzi sobie bardzo dobrze, ale jak będzie ich wiele i krzyżujących się to jakieś zakłócenia będą.
Klucznik Napisano 9 Kwiecień 2015 Napisano 9 Kwiecień 2015 No,a ma ktorys z szacownych poszukiwaczy TWO BOX do Deusa,jak to sie sprawuje?Mysle ze przy tak zaawansowanej elektronice deusa to moze byc rewelacja na schowki.No bo TM jest jaki jest-stale odgrzewany lifting.K. z K.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.