Raven69 Napisano 31 Marzec 2015 Autor Napisano 31 Marzec 2015 Mam prośbę o identyfikację lusterka, Z jakiego okresu pochodzi?Wymiary - 33cm.Starałem się zrobić jak najlepsze zdjęcie widniejącej sygnatury.
grba Napisano 31 Marzec 2015 Napisano 31 Marzec 2015 Lusterko ze szczotką przedstawia pomniczek tow. Stalina, który został sprzątnięty w 1962 r, a więc jest to przedmiot przed 1962. Nie jest to wyposażenie łazienki raczej leżało na toaletce i jako mobilia zabierane było w podróż.
Raven69 Napisano 31 Marzec 2015 Autor Napisano 31 Marzec 2015 Ciekawe, bo raczej niezbyt podręczne, Niemniej bardzo ładnie wygląda ;) W internecie niestety nie napotkałem na żaden ślad po owych przedmiotach.
Raven69 Napisano 31 Marzec 2015 Autor Napisano 31 Marzec 2015 Mam prośbę o identyfikację lusterka, Z jakiego okresu pochodzi?Wymiary - 33cm.Starałem się zrobić jak najlepsze zdjęcie widniejącej sygnatury.
grba Napisano 31 Marzec 2015 Napisano 31 Marzec 2015 Lustereczko z tyłu przedstawia jeden z budynków moskiewskiej Wystawy Osiągnięć Gospodarki Narodowej (Выставка достижений народного хозяйства - ВДНХ)
Pytanie
Raven69
Mam prośbę o identyfikację lusterka, Z jakiego okresu pochodzi?
Wymiary - 33cm.
Starałem się zrobić jak najlepsze zdjęcie widniejącej sygnatury.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.