Raven69 Napisano 28 Marzec 2015 Autor Share Napisano 28 Marzec 2015 Poszukuję informacji na temat widocznych guzików.Czy były uzupełnieniem jakiegoś umundurowania, a może urzędnika państwowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 28 Marzec 2015 Share Napisano 28 Marzec 2015 Nie przesadzasz czasami z jakością zdjęcia?Nawet guzika z orłem nie da się zidentyfikować - może polski wojskowy, ale wz. 52 czy 61? Nie widać tego.Daj indywidualne zdjęcia każdego (awers+rewers) wraz ze średnicą.A ten ubraniowy safari" też chcesz zidentyfikować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven69 Napisano 28 Marzec 2015 Autor Share Napisano 28 Marzec 2015 Nie wiem jak bardzo muszą być czytelne zdjęcia w tych ograniczenuach ... mi po kliknięciu w miniaturkę pokazuje się zdjęcie w dosyć dużej rozdzielczości na którym widać wszystkie szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol35 Napisano 29 Marzec 2015 Share Napisano 29 Marzec 2015 ,,Safari'' guzik wz.91 od spodni MONTANA.http://www.polskaprl.rejtravel.pl/odziez/75.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosforek Napisano 12 Kwiecień 2015 Share Napisano 12 Kwiecień 2015 Dwa w środku (z orzełkiem) to najprawdopodobniej wzór 1961 [potrzeba lepszych zdjęć - awersu i rewersu]. Reszta od munduru" cywilnego - zwykłe pasmanteryjne produkty z II połowy XX w od kurtek, spodni, żakietów itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.