zakrywca Napisano 27 Marzec 2015 Napisano 27 Marzec 2015 gadasz jak byś to macał. sam do ślubu sobie kupiłem w takim samym kształcie - laaata temu. jedyne co tu nie pasuje to gabaryt.
Senemedar Napisano 28 Marzec 2015 Napisano 28 Marzec 2015 Pisze bo widzę wymiary na pierwszym zdjęciu, pokaż mi spinkę takiego rozmiaru... kształt i mocowanie pasuje do wielu innych rzeczy.
ineooo Napisano 26 Marzec 2015 Autor Napisano 26 Marzec 2015 Blaszka zaokrąglona jakby miała być jakimś okuciem np do noża w najgrubszym miejscu to jest na środku ma około 2mm grubości
Senemedar Napisano 26 Marzec 2015 Napisano 26 Marzec 2015 Spinka do mankietu? za dużo postów dzisiaj czas już się chyba do łóżka położyć :)
Senemedar Napisano 26 Marzec 2015 Napisano 26 Marzec 2015 Nie wiem bjar, na spinkę od mankietu mi to nie wygląda, chyba już się położę :) a ty nie za dużo postów dziś przejrzałeś :)
szczurek_1979 Napisano 27 Marzec 2015 Napisano 27 Marzec 2015 miałem to w ręku, ma za ostre krawędzie jak na spinkę mankietu, kształt rombu z ostrymi rogami jakoś też za spinką od mankietu nie przemawia do mnie. Element nie jest płaski lecz lekko wypukły, ślad po mocowaniu na szpilkę lub agrafkę bardziej pasują do jakiejś wpinki, broszki lub znaczka :-) także okucie to tez raczej nie jest t
zakrywca Napisano 27 Marzec 2015 Napisano 27 Marzec 2015 ksztalt i mocowanie pasuje do spinki do mankietu, ale nieco za duze sie wydaje.
Pytanie
ineooo
Proszę o identyfikację
Pozdrawiam
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.