winiu21 Napisano 24 Marzec 2015 Autor Share Napisano 24 Marzec 2015 Witam mam pytanie czy w okolicy niemiecko czeskiej granicy znajdują się jakieś bunkry lubo coś innego wartego zobaczenia ? Mianowicie chodzi mi o granice Furth im Wald z Česká Kubice ponieważ pracuje w niemczech i mam blisko w ten region czech a też mam ze soba wykrywke i w wolne soboty chciał bym sobie troche pokopać. Szukałem troche na necie ale nic nie mogłem znaleść,albo w ogóle czy w tamtym rojonie czech dzialo się cos podczas II wś albo nawet i pierwszej. Z góry dziękuję za każdą pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Penetrator Napisano 25 Marzec 2015 Share Napisano 25 Marzec 2015 Burk - Die Deutsche Landesbefestigungen in Osten 1919-1945.strony poświęcone umocnieniom na granicy bawarsko -czeskiej. Może coś znajdziesz.http://www.sendspace.com/file/zc8xxbPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 12:09 25-03-2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winiu21 Napisano 25 Marzec 2015 Autor Share Napisano 25 Marzec 2015 Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winiu21 Napisano 26 Marzec 2015 Autor Share Napisano 26 Marzec 2015 Jak ktoś może jeszcze jakoś pomóc to bardzo bym prosił ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winiu21 Napisano 26 Marzec 2015 Autor Share Napisano 26 Marzec 2015 Jak ktoś może jeszcze jakoś pomóc to bardzo bym prosił ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.