pawek121 Napisano 23 Marzec 2015 Autor Share Napisano 23 Marzec 2015 Witam,Jestem świeży w tych tematach więc z góry proszę o wszelką wyrozumiałość.Co myślicie o tym kawałku terenu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 24 Marzec 2015 Share Napisano 24 Marzec 2015 nic ciekawego tutaj nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawek121 Napisano 24 Marzec 2015 Autor Share Napisano 24 Marzec 2015 Ok dzięki, a tutaj ? Warto poświęcić trochę czasu? Jak uważacie? Dopiero się uczę w tych tematach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makul Napisano 25 Marzec 2015 Share Napisano 25 Marzec 2015 Ziemia V lub VI klasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawek121 Napisano 25 Marzec 2015 Autor Share Napisano 25 Marzec 2015 Dzięki byłem sprawdziłem, był tam okop :) Dużo łusek wyszło i nic po za tym:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 25 Marzec 2015 Share Napisano 25 Marzec 2015 Jest to brzeg lasu, więc zainteresowałbym się. Wygląda ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.