rdzanio Posted March 22, 2015 Author Share Posted March 22, 2015 Witam, chciałbym się dowiedzieć czy może być to fragment fibuli? Wysokość przedmiotu to ok. 3,3cm, wysokości nie podaję, bo rzecz jest ułamana (widoczne na zdjęciach). Link to comment Share on other sites More sharing options...
rdzanio Posted March 22, 2015 Author Share Posted March 22, 2015 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rdzanio Posted March 22, 2015 Author Share Posted March 22, 2015 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
darekoli Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 dużo przedmiotów można z tym skojarzyć ale nie fibulę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rdzanio Posted March 23, 2015 Author Share Posted March 23, 2015 Muszę tu przyznać rację, chyba za szybko wstawiłem. Poprzeglądałem dokładniej różne typy fibul i sam zwątpiłem :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
rdzanio
Witam, chciałbym się dowiedzieć czy może być to fragment fibuli? Wysokość przedmiotu to ok. 3,3cm, wysokości nie podaję, bo rzecz jest ułamana (widoczne na zdjęciach).
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.