Witam serdecznie, trafiłem dzisiaj na czyjeś nielegalne składowisko militariów (w plastikowych butelkach są naboje, ktoś mądry sobie je tam powsadzał). Znalezisko zwróciłem z powrotem matce ziemi, ale z ciekawości prosiłbym o ID pocisków (ten podłużny na drugim zdjęciu i ten ciemny na zdjęciu głównym - przepraszam za jakość zdjęcia, ale robione komórką, poza tym kto to wpadł na pomysł, żeby ustawić limit wrzucanego zdjęcia na 120kb to nie wiem, przecież takie to miniatury na awatara można wrzucać), łusek (były niby puste, ale do połowy, a w połowie czymś zapełnione), oraz zapalnika - nurtuje mnie ten zapalnik, przezornie go zostawiłem, ale jeśli się okaże bezpieczny to go chętnie bym sobie zabrał :)
Question
Joorkan
Witam serdecznie,
trafiłem dzisiaj na czyjeś nielegalne składowisko militariów (w plastikowych butelkach są naboje, ktoś mądry sobie je tam powsadzał).
Znalezisko zwróciłem z powrotem matce ziemi, ale z ciekawości prosiłbym o ID pocisków (ten podłużny na drugim zdjęciu i ten ciemny na zdjęciu głównym - przepraszam za jakość zdjęcia, ale robione komórką, poza tym kto to wpadł na pomysł, żeby ustawić limit wrzucanego zdjęcia na 120kb to nie wiem, przecież takie to miniatury na awatara można wrzucać), łusek (były niby puste, ale do połowy, a w połowie czymś zapełnione), oraz zapalnika - nurtuje mnie ten zapalnik, przezornie go zostawiłem, ale jeśli się okaże bezpieczny to go chętnie bym sobie zabrał :)
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.