riczizw84 Napisano 16 Marzec 2015 Autor Napisano 16 Marzec 2015 Witam dzisiaj wyskoczyła mi taka oto blaszka Blaszka ma 44mm wysokości a podstawa ma 27 mmnapisy na Blaszce 9399 a pod spodem większe 53Moja prośba orientuje sie ktos co to może być?? Współczesne czy starsze dzieki za każdą pomoc pozdrawiam.
tyfus Napisano 17 Marzec 2015 Napisano 17 Marzec 2015 od wszystkiego i od niczego... nie wiemy co autor wybitych cyfr miał na myśli.Jedynie co ci mogę powiedzieć, to to, że identyczne są u mnie w pracy - przypięte do klucza z numerem pomieszczenia. Nie są malowane a otwór mają bardziej profesjonalnie" wykonany.Nie pamiętam czy na Forum już takich nie było... w innym kontekście może? np. marek narzędziowych?
tyfus Napisano 20 Marzec 2015 Napisano 20 Marzec 2015 tak jak wcześniej pisałem - u mnie w pracy takie bywają.
riczizw84 Napisano 17 Marzec 2015 Autor Napisano 17 Marzec 2015 Trudno powiedzieć czy z czymś kolwiek sie wiąze bo przedmiot wyskoczył w lesie:d tak sobie myslalem ze moze jakas tabliczka bita na ścięte drzewo ale sam nie wiem.
sztorm83 Napisano 20 Marzec 2015 Napisano 20 Marzec 2015 Ja dzisiaj niemal identyczną dostałem w przychodni od szatniarki w szatni zostawiając kurtkę ;)
riczizw84 Napisano 16 Marzec 2015 Autor Napisano 16 Marzec 2015 Witam dzisiaj wyskoczyła mi taka oto blaszka Blaszka ma 44mm wysokości a podstawa ma 27 mmnapisy na Blaszce 9399 a pod spodem większe 53Moja prośba orientuje sie ktos co to może być?? Współczesne czy starsze dzieki za każdą pomoc pozdrawiam.
Pytanie
riczizw84
Witam dzisiaj wyskoczyła mi taka oto blaszka
Blaszka ma 44mm wysokości a podstawa ma 27 mm
napisy na Blaszce 9399 a pod spodem większe 53
Moja prośba orientuje sie ktos co to może być?? Współczesne czy starsze dzieki za każdą pomoc pozdrawiam.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.