Szaman9 Napisano 11 Marzec 2015 Autor Napisano 11 Marzec 2015 proszę o pomoc w identyfikacji . z tyłu jest na całej długości na dole , do połowy prawie tych wzorków materiał z czarnego czegoś , przyciśnięty dwoma wzdłużnymi klamrami . co to i z kiedy to ? dzięki z góry i pozdrawiam wszystkichy-świeżak.
Weles Napisano 11 Marzec 2015 Napisano 11 Marzec 2015 Wpisz w wyszukiwarkę forumową >damska klamra kostiumowa<.
Szaman9 Napisano 12 Marzec 2015 Autor Napisano 12 Marzec 2015 dziękuję , może się uda , jestem całkowicie nowy tutaj .
Szaman9 Napisano 12 Marzec 2015 Autor Napisano 12 Marzec 2015 nie bardzo mogętam znaleśc , nie ma takiej , możesz mnie pokierowac , jestem na forum zalogowany pierwszy dzień i nie wiem co i jak ?
Szaman9 Napisano 12 Marzec 2015 Autor Napisano 12 Marzec 2015 no właśnie dużo wzorów i przepraszam wszystkich za niedoświadczenie , chyba dwa takie same posty , trudno , poszło , szybko nauczymy się - a klamra nie ma emblematów , napisów , nic , jak większośc pewni . Który to może byc rok , to ważne dla mnie - np.między 1800 a 1900 i to by mi wystarczyło , ktoś wie może ?
Szaman9 Napisano 13 Marzec 2015 Autor Napisano 13 Marzec 2015 sorrka , że tak dopytywałem , po prostu nie umiem sobie wyobrazic przy czym to mogły panie nosic , a rok mnie interesował tylko dla tego , że miałbym jakiś kierunek . pozdrawiam .
Pytanie
Szaman9
proszę o pomoc w identyfikacji . z tyłu jest na całej długości na dole , do połowy prawie tych wzorków materiał z czarnego czegoś , przyciśnięty dwoma wzdłużnymi klamrami . co to i z kiedy to ? dzięki z góry i pozdrawiam wszystkichy-świeżak.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.