iirii Napisano 9 Marzec 2015 Autor Napisano 9 Marzec 2015 Proszę o identyfikację, prawdopodobny okres powstania ?
pawel_breslau Napisano 9 Marzec 2015 Napisano 9 Marzec 2015 Oj, wydaje mi, że o wiele starszy jest ten gad.Ale myślę, że spece w temacie określą Ci przybliżony okres jego powstania. Z jakiego materiału jest wykonany? Brąz?Pozdrawiam.
iirii Napisano 28 Marzec 2015 Autor Napisano 28 Marzec 2015 witam ponownie, nikt z szanownych kolegów nie ma pomysłu od czego to mogło być ????
iirii Napisano 10 Marzec 2015 Autor Napisano 10 Marzec 2015 zgadza się jest wykonany z brązu, niestety mimo moich starań nic zbliżonego nie znalazłem w literaturze.., mam nadzieję że otrzymam jakieś wskazówki co do pochodzenia bądź okresu jego wykonania
iirii Napisano 10 Kwiecień 2015 Autor Napisano 10 Kwiecień 2015 dla potomnych... udało mi się jednak zidentyfikować przedmiot jest to a właściwie był.. stojak na zegarek kieszonkowy z przełomu XIX/XX wieku"
Pytanie
iirii
Proszę o identyfikację, prawdopodobny okres powstania ?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.