uve1985 Napisano 8 Marzec 2015 Autor Napisano 8 Marzec 2015 Trafiłem dzis takie kawałki blachy (wydaje mi sie ,ze to duraluminium ponieważ niemoglem tego rozprostować . Element notowany . Czy to dobry kierunek ?
ylooC Napisano 10 Marzec 2015 Napisano 10 Marzec 2015 Wygląda na Sovieta .. kolor wewnętrznej częsci dość charakterystycznyTutaj masz dla porównania fragment poszycia Mig'a 17 tego.
uve1985 Napisano 8 Marzec 2015 Autor Napisano 8 Marzec 2015 Trafiłem dzis takie kawałki blachy (wydaje mi sie ,ze to duraluminium ponieważ niemoglem tego rozprostować . Element notowany . Czy to dobry kierunek ?
uve1985 Napisano 8 Marzec 2015 Autor Napisano 8 Marzec 2015 Też tak myśle . Ciekawe z jakiej maszyny toto . Z tego co wiem w tym miejscu nic sie nie rozbiło W 2002r Ts 11 iskra sie rozwaliła o drzewo w Jagodnym ale to od miejsca znalezienia ponad 15km i nie sadze by to tyle przeleciało :)
Pytanie
uve1985
Trafiłem dzis takie kawałki blachy (wydaje mi sie ,ze to duraluminium ponieważ niemoglem tego rozprostować .
Element notowany .
Czy to dobry kierunek ?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.