lysy452 Napisano 3 Marzec 2015 Autor Napisano 3 Marzec 2015 Deutsche Waffen=Und Munition&Fabriken Berlin D.R.P N& I Numer ...ta maszynka miała coś wspólnego z amunicją? jesli tak to jak to dziala
lysy452 Napisano 6 Marzec 2015 Autor Napisano 6 Marzec 2015 Manlicher super filmik ;-) mam nadzieje ze uda mi się tą maszynkę przywrócić do stanu pierwotnego,na fotkach troszkę straszy jednak jest już oczyszczona i czeka ją teraz kąpiel w wannie ultradźwiękowej,mam nadzieje ze będzie to lepsze od piaskowania,jednak jeśli ta metoda zawiedzie to niestety piaskarka pójdzie w ruch,chyba ze ktoś ma lepszy pomysł.tak administratorzy wiem to nie dział konserwacja-tez was lubię ;-)
poldek175 Napisano 8 Marzec 2015 Napisano 8 Marzec 2015 Podpinam się pod pytanie odnośnie ptaszka.Identyczny wyskoczył w szczerym polu(zDolny Śląsk)
lysy452 Napisano 3 Marzec 2015 Autor Napisano 3 Marzec 2015 Deutsche Waffen=Und Munition&Fabriken Berlin D.R.P N& I Numer ...ta maszynka miała coś wspólnego z amunicją? jesli tak to jak to dziala
lysy452 Napisano 3 Marzec 2015 Autor Napisano 3 Marzec 2015 ok juz wiem co to jest,super fancik :-)http://www.ima-usa.com/nation/german-militaria/german-machine-guns/mg-08-15-maxim/german-wwi-maxim-mg-08-ammunition-belt-loader-winder.html
lysy452 Napisano 3 Marzec 2015 Autor Napisano 3 Marzec 2015 wiec pozostaje tylko aluminiowy element,może się ktoś z tym spotkał?
Pytanie
lysy452
Deutsche Waffen=Und
Munition&Fabriken
Berlin D.R.P N& I Numer ...
ta maszynka miała coś wspólnego z amunicją? jesli tak to jak to dziala
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.