Pro-Digger Napisano 9 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2015 plomba fovam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro-Digger Napisano 9 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2015 pociski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro-Digger Napisano 9 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2015 scyzoryk przed czyszczeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro-Digger Napisano 9 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2015 takie moneciaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro-Digger Napisano 9 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2015 łańcuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro-Digger Napisano 9 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2015 duże kuleWaga tej z lewej to 37,8gKula z prawej strony 28.7g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro-Digger Napisano 18 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2015 Po roku intensywnych ,naprawdę intensywnych przygód z EuroAce postanowiłem rozstać się z moim poczciwym Euroace i ,to nie to że nie byłem zadowolony z mojego Garrecika,bo naprawdę byłem i jestem ,zrobił kawał dobrej roboty i ciężko będzie mi się z nim rozstać ,ale chce spróbować czegoś nowego ,z większymi możliwościami ,zapraszam na mój nowy wątek Przygody z Deusem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro-Digger Napisano 19 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2015 http://odkrywca.pl/moje-przygody-z-deusem-cz-1,742292.html#742292 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.