Westphal Augustyn Napisano 10 Luty 2015 Autor Napisano 10 Luty 2015 Witam mam problem z określeniem od jakiego pojazdu jest ten wahacz. bardzo proszę o pomoc i z góry za nią dziękuje.Pozdrawiam
ylooC Napisano 11 Luty 2015 Napisano 11 Luty 2015 To napewno nie jest sdkfz , ani 7, ani 2 ani inny.Podwójny wahacz raczej żadkość w niemieckich pojazdach gąsienicowych.Oczyść i poszukaj sygnatur, itd. Będzie prościej.
mloldy Napisano 11 Luty 2015 Napisano 11 Luty 2015 walentine tak wygląda na pewno nie wahacz od sd.kfz 7
sidi Napisano 11 Luty 2015 Napisano 11 Luty 2015 Tu macie oryginalny wahacz z walentyny też z wątku jest inny
ylooC Napisano 11 Luty 2015 Napisano 11 Luty 2015 Zaczynam wątpić w swoją wiedzę... ta fotka sdkfz 7 faktycznie mnie przekonuje.Swoją drogą nie ma ktoś rysunków zwymiarowanych z rozstawami kół w sdkfz ?
Pytanie
Westphal Augustyn
Witam mam problem z określeniem od jakiego pojazdu jest ten wahacz. bardzo proszę o pomoc i z góry za nią dziękuje.
Pozdrawiam
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.