khl32 Napisano 8 Luty 2015 Autor Napisano 8 Luty 2015 Znalazłem ten element bardzo blisko miejsca gdzie wyszła nakładka na gąsienice do Sd.Kfz.11 , stąd mój pomysł, że to od niego właśnie. Ale czy tak jest, to pojęcia nie mam. Liczę na pomoc
khl32 Napisano 8 Luty 2015 Autor Napisano 8 Luty 2015 tak też mi się zdaje. Tylko od czego ? I jakiej daty ?
khl32 Napisano 9 Luty 2015 Autor Napisano 9 Luty 2015 pikami poważnie ? Kaszlak ...? Mam dzisiaj dzień :) Na id wyskoczyłem też ze zniczem, polecam poszukać pod musztardówka" :)Proszę Pana Moderatora o wykasowanie kilku moich zbędnych postów. Chyba, że ktoś się pośmiać chce, to niech wiszą :) Pozdrawiam
tyfus Napisano 9 Luty 2015 Napisano 9 Luty 2015 khl32 - nie dramatyzuj... gorsze rzeczy już bywały...
khl32 Napisano 8 Luty 2015 Autor Napisano 8 Luty 2015 Znalazłem ten element bardzo blisko miejsca gdzie wyszła nakładka na gąsienice do Sd.Kfz.11 , stąd mój pomysł, że to od niego właśnie. Ale czy tak jest, to pojęcia nie mam. Liczę na pomoc
Pytanie
khl32
Znalazłem ten element bardzo blisko miejsca gdzie wyszła nakładka na gąsienice do Sd.Kfz.11 , stąd mój pomysł, że to od niego właśnie. Ale czy tak jest, to pojęcia nie mam. Liczę na pomoc
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.