muslim Posted February 1, 2015 Author Share Posted February 1, 2015 WitamCzy może ktoś mi powiedzieć gdzie w Kielcach lub okolicy są jakieś antykwariaty lub sklepy ze starociami - nie musi tam być militarka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjar_1 Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Antykwariat Naukowy im. Andrzeja Metzgera w Kielcach, ul. Sienkiewicza 13 - czasem można fajne rzeczy wyrwać za ciekawe pieniądze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
muslim Posted February 1, 2015 Author Share Posted February 1, 2015 a jakieś Składy staroci kojarzysz?Bo znajomy kiedyś kupił troche porcelany w Kielcach lub pod Kielcami i był mocno zadowolony Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjar_1 Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Co do giełd to w zasadzie tylko w Wojewódzkim Domu Kultury na ul. Ściegiennego, ale to tylko w każdą drugą sobotę miesiąca. Zależy na co się nastawiasz, ale kokosów to tam raczej nie ma ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
muslim Posted February 1, 2015 Author Share Posted February 1, 2015 Na giełdzie kiedyś byłem i rzeczywiście nie powala ;]szukam jakiegoś sklepu ale jakoś w necie nie znalazłem, a kolega nie pamięta gdzie to było :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjar_1 Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Ze sklepami niestety nie pomogę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
muslim Posted February 3, 2015 Author Share Posted February 3, 2015 Desa w Kielcach jest warta odwiedzenia. Jest tam porcelana i popierdółki i w odróżnieniu od innych Des ceny są calkiem przystępne. I nawet kilka militarii jest ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjar_1 Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 O widzisz! O Desie zapomniałem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.