muslim Napisano 1 Luty 2015 Autor Share Napisano 1 Luty 2015 WitamCzy może ktoś mi powiedzieć gdzie w Kielcach lub okolicy są jakieś antykwariaty lub sklepy ze starociami - nie musi tam być militarka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Luty 2015 Share Napisano 1 Luty 2015 Antykwariat Naukowy im. Andrzeja Metzgera w Kielcach, ul. Sienkiewicza 13 - czasem można fajne rzeczy wyrwać za ciekawe pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 1 Luty 2015 Autor Share Napisano 1 Luty 2015 a jakieś Składy staroci kojarzysz?Bo znajomy kiedyś kupił troche porcelany w Kielcach lub pod Kielcami i był mocno zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Luty 2015 Share Napisano 1 Luty 2015 Co do giełd to w zasadzie tylko w Wojewódzkim Domu Kultury na ul. Ściegiennego, ale to tylko w każdą drugą sobotę miesiąca. Zależy na co się nastawiasz, ale kokosów to tam raczej nie ma ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 1 Luty 2015 Autor Share Napisano 1 Luty 2015 Na giełdzie kiedyś byłem i rzeczywiście nie powala ;]szukam jakiegoś sklepu ale jakoś w necie nie znalazłem, a kolega nie pamięta gdzie to było :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Luty 2015 Share Napisano 1 Luty 2015 Ze sklepami niestety nie pomogę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 3 Luty 2015 Autor Share Napisano 3 Luty 2015 Desa w Kielcach jest warta odwiedzenia. Jest tam porcelana i popierdółki i w odróżnieniu od innych Des ceny są calkiem przystępne. I nawet kilka militarii jest ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Luty 2015 Share Napisano 3 Luty 2015 O widzisz! O Desie zapomniałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.