SturmgewehR Napisano 30 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2015 Witam koledzy! Mam pytanie jest ktoś z was może na stałe w Belgii i mógłby coś podpowiedzieć jak tam wygląda sprawa z poszukiwaniami konkretnie chodzi mi o Flandrie.Za dwa tygodnie wyjeżdżam tam do pracy raczej narazie na stałe i zastanawiam się jak tam to wygląda.Byłem już tam ale nie widziałem nikogo kto by szukał a z tego co sam się dowiadywałem to niby niewolno niby wolno generalnie nic z tego niewiem i czeski film jak to mówią.Prosze koledzy o jakieś żetelne informacje na ten temat jeżeli ktoś coś wie.Dzięki i pozdrawiam was już tęskniąc za swoimi dołkami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekszprotawa Napisano 30 Styczeń 2015 Share Napisano 30 Styczeń 2015 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=732295#1699982 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.