roes69 Napisano 29 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2015 Mam możliwosc zakupienia , w celach rekonstrukcyjnych, wózek od karabinu Maxim wz 1910. Jest w dobrym stanie. Własciciel chce go sprzedac, ale za 500zł. Wydaje mi się ,że to dużo za duzo. Ile mogę za takie cos dac..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 29 Styczeń 2015 Share Napisano 29 Styczeń 2015 Zacznij od tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lew_1988 Napisano 30 Styczeń 2015 Share Napisano 30 Styczeń 2015 Cena nie jest jakas tam zbyt zawyzona jesli jest z tarcza to nie zastanawialbym sie jesli stan jest w miare to nie sa tanie rzeczy jesli to wojenny egzemplarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek.s Napisano 31 Styczeń 2015 Share Napisano 31 Styczeń 2015 Tak ciut z kapitalistycznego punktu widzenia .Plastykowy IPhone w promocji kosztuje 2 razy tyle . Różnica jest taka ,że ten plastykowy Iphone za rok będzie wart 50 pln ,a wspomniana podstawa do maxima raczej zyska na wartości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek.s Napisano 31 Styczeń 2015 Share Napisano 31 Styczeń 2015 cyt.Jest w dobrym stanie. Własciciel chce go sprzedac, ale za 500zł. Wydaje mi się ,że to dużo za duzo. Ile mogę za takie cos dac..? Ps. Zawsze można poszukać takiej w dobrym stanie za 200 albo 100pln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lew_1988 Napisano 31 Styczeń 2015 Share Napisano 31 Styczeń 2015 Zobaczcie po ile same kola od wozka na allezlo kosztuja i sami macie odpowiedz na pytanie czy jest sens.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.