draxo Napisano 27 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2015 tak jak w temacie, zakupiłem salamandrę s5, lecz potrzebuje instrukcji do niej, jak i wszelkich porad, z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 27 Styczeń 2015 Share Napisano 27 Styczeń 2015 ryzykujesz...http://www.odkrywca.pl/zanim-zamiescisz-w-tym-dziale-ogloszenie-lub-prosbe-o-instrukcje-przeczytaj-to-koniecznie-,277900.html#277900 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draxo Napisano 27 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2015 dobrze inaczej więc, poproszę o porady co do ustawień salamandy, gdyż dziś otrzymałem ją po zakupie, lecz bez instrukcji....Dziękuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki_mi2 Napisano 28 Styczeń 2015 Share Napisano 28 Styczeń 2015 Głośność 10, dyskr 10, grunt po lewej 3,5, grunt po prawej 0. Tryb pracy 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miler80 Napisano 28 Styczeń 2015 Share Napisano 28 Styczeń 2015 Przepraszam że się wtrącę ale czy naprawdę warto kupić tą salamandrę, pytam osób bezpośrednio którzy chodzą z tym detektorem, czy lepiej dołożyć i kupić HS3 bo ten sam dylemat miałem z pinpointerem garret czy deteknix i wybrałem Xpointer detekniksa i okazał się lepszy mimo podpowiedzi żeby nie zawaracać sobienim głowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
newcomer Napisano 22 Czerwiec 2015 Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Mam to samo pytanie co @miler80, może by się ktoś wypowiedział, kto posiada, lub posiadał salamandrę, czy naprawdę jest warta tych pieniędzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.