corab Napisano 26 Styczeń 2015 Autor Napisano 26 Styczeń 2015 Witam proszę o zidentyfikowanie w/w bagnetu. Trafiłem na coś takiego na allegro. Z góry dziękuję za pomocpozdrawiam.
Laiso Napisano 26 Styczeń 2015 Napisano 26 Styczeń 2015 Witam Spróbuj tak:http://www.odkrywca.pl/jak-zmniejszyc-zdjecie-aby-wstawic-je-do-watku-na-forum-sposob-najprostszy-,684783.htmlPozdrawiam
corab Napisano 28 Styczeń 2015 Autor Napisano 28 Styczeń 2015 Też mam takie wrażenie że to radosna twórczość z jakiegoś dawcy ale wolałem potwierdzić moje zdanie. Szukałem tej aukcji ale już jej nie ma cena to co pamiętam ponad 1000 pln. W opisie był jako „rzadki francuski” albo jakoś takDziękuję i pozdrawiam
Kriczer Napisano 28 Styczeń 2015 Napisano 28 Styczeń 2015 ja bym się zastanawiał czy głownia w ogóle od bagnetu, czy zrzyn z innej broni białej np pałasza
torba5 Napisano 27 Styczeń 2015 Napisano 27 Styczeń 2015 Po dwóch dniach wertowania mądrych ksiąg ,skłaniałbym się ku temu że to jakaś zgrabna fantazja na temat ,według mnie taki bagnet nie istniał ,nie wykluczam że niektóre elementy są oryginalne czyli w najlepszym razie składak ,wystarczy spojrzeć na głownie ona cała pływa ,ile sobie winszują za to cudo ?
Pytanie
corab
pozdrawiam.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.