szperator Napisano 25 Styczeń 2015 Autor Napisano 25 Styczeń 2015 Witam ostatnio wykopałem coś takiego wie ktoś od czego jest i do czego mogło służyć?Są na tym napisy ale większości nie jestem w stanie odczytać.
szperator Napisano 25 Styczeń 2015 Autor Napisano 25 Styczeń 2015 Witam ostatnio wykopałem coś takiego wie ktoś od czego jest i do czego mogło służyć?Są na tym napisy ale większości nie jestem w stanie odczytać.
szperator Napisano 25 Styczeń 2015 Autor Napisano 25 Styczeń 2015 Od środka jest puste na dnie 38 i na około napis made in poland.
szperator Napisano 26 Styczeń 2015 Autor Napisano 26 Styczeń 2015 Dzięki za identyfikację łudziłem się że to 38 to data produkcji ;p
średni Napisano 25 Styczeń 2015 Napisano 25 Styczeń 2015 Czy ten rozpieracz jest od Stara,to bym polemizował. Podaj wymiary,jeśli dalej jesteś zainteresowany dokładnym wyjaśnieniem.
Pytanie
szperator
Witam ostatnio wykopałem coś takiego wie ktoś od czego jest i do czego mogło służyć?Są na tym napisy ale większości nie jestem w stanie odczytać.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.