Skocz do zawartości
  • 0

Pierścień

Leszel

Pytanie

Napisano

Temat ponownie zakładam bo przeniesienie tematu tak po prostu gdzie trzeba przerasta jak widać możliwości intelektualne niektorych modów (a może to zwykły brak uprzejmości - nie wnikam).
Znalazłem taki pierścień, wykonany z mosiądzu, średnica obręczy to ~23mm, oczko jest gładkie, bez wzorków ale na obręczy można dostrzec zdobienia i zaznaczyłem je w paintcie, ma ktoś pomysł z jakiego okresu może pochodzić? Całkowicie nie znam sie na pierścionkach więc każde info mile widziane.

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Leszel właśnie przed chwilą wróciłem do domu.
W twoim wątku, zapytałem bez żadnej złośliwości czy czytałeś regulamin działu - chodziło o tytuł wątku. Poprosiłeś o przeniesienie, co było niepotrzebne, a ty nie wiedziałeś kompletnie o co chodzi.
Zamiast tego założyłes nowy przy okazji wykazując się brakiem kultury a wręcz chamstwem.
Niniejszym przyznaję ci za to medal.
Napisano
Przepraszam. Nie byłem na tym forum od wieków i myślałem, że ten dołek to coś w rodzaju śmietnika w którym po iluśtam dniach post automatycznie idzie do kasacji/zamknięcia, myślałem, że go tam wywaliłeś bo nie chcialo Ci się go przenosić na zasadzie - źle napisane to do kasacji i niech sobie pisze od nowa a ja mam wszystko gdzieś", bo tak na wielu forach jest, nie wiem dlaczego mnie tak poniosło. Jeszcze raz przepraszam!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie