Temat ponownie zakładam bo przeniesienie tematu tak po prostu gdzie trzeba przerasta jak widać możliwości intelektualne niektorych modów (a może to zwykły brak uprzejmości - nie wnikam). Znalazłem taki pierścień, wykonany z mosiądzu, średnica obręczy to ~23mm, oczko jest gładkie, bez wzorków ale na obręczy można dostrzec zdobienia i zaznaczyłem je w paintcie, ma ktoś pomysł z jakiego okresu może pochodzić? Całkowicie nie znam sie na pierścionkach więc każde info mile widziane.
Pytanie
Leszel
Temat ponownie zakładam bo przeniesienie tematu tak po prostu gdzie trzeba przerasta jak widać możliwości intelektualne niektorych modów (a może to zwykły brak uprzejmości - nie wnikam).
Znalazłem taki pierścień, wykonany z mosiądzu, średnica obręczy to ~23mm, oczko jest gładkie, bez wzorków ale na obręczy można dostrzec zdobienia i zaznaczyłem je w paintcie, ma ktoś pomysł z jakiego okresu może pochodzić? Całkowicie nie znam sie na pierścionkach więc każde info mile widziane.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.