sza.man Napisano 21 Styczeń 2015 Autor Napisano 21 Styczeń 2015 Witam.Wszelkie info na temat poszukiwań echosondą w warunkach rzeczno-jeziorowych mile widziane.Chyba nie ma takiego wątku jeszcze.Pzdr.
diggerek Napisano 21 Styczeń 2015 Napisano 21 Styczeń 2015 Witam.Zwykłą echosondą nic nie znajdziesz (posiadam-na ryby), musiałbyś zaopatrzyć się w lepszą echosondę, np. taka jak na zdjęciu (albo innej firmy-nic nie reklamuję).Na jednym ekranie widać obraz z tradycyjnej echosondy oraz obraz DownScan Imaging (DSI) dzięki któremu będziemy mieli niemal fotograficzny obraz dna.Pozdrawiam.
diggerek Napisano 21 Styczeń 2015 Napisano 21 Styczeń 2015 A to inna echosonda, samolot tym może znajdziesz ale z mniejszymi rzeczami może być problem.
krzysieka Napisano 22 Styczeń 2015 Napisano 22 Styczeń 2015 Witam, może zamiast echosondy coś takiego.https://www.youtube.com/watch?v=t1MHlKA_g3c
sza.man Napisano 22 Styczeń 2015 Autor Napisano 22 Styczeń 2015 zamiast to na pewno nie, ew. jako uzupełnienie.
fido Napisano 31 Styczeń 2015 Napisano 31 Styczeń 2015 Tylko nie łap okazji (nowych drogich echosond) z usa.Posiadają one blokadę terytorialną.
diggerek Napisano 31 Styczeń 2015 Napisano 31 Styczeń 2015 Znajomy zamówił z USA echosondę i używa ją u Nas a kosztowała go o około 4 tyś. mniej niż by kupił w Polsce.
fido Napisano 31 Styczeń 2015 Napisano 31 Styczeń 2015 Geofencing w echosondach .A gps znajomy ma?Ja osobiście testowałem hds7 i udało mi się wyciągnąć stary rower wodny .Osobiście nie wiem czy sprzęt jest wart swojej ceny w Polsce.A włócząc się po trzcinowiskach naprawdę trzeba uważać na antenę".Przetestowałem 5 echosond i nie kupiłbym żadnej.Pieniądze przeznaczyłbym na wykrywacz podwodny tylko dobry.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.