bobi10 Napisano 13 Styczeń 2015 Share Napisano 13 Styczeń 2015 Ale ich pogięło , tylko ja się trzymam:))Rafi , wysyłam Ci numer do Bila sms-em . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 13 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2015 a to tak dla smaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 14 Styczeń 2015 Share Napisano 14 Styczeń 2015 Janusz jedzie na 99% ( Będzie truskawka ) !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 14 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2015 stara gwardia się szykuje ,muszę zrobić listę bo się zaraz okaże że zamkniemy ją jeszcze w styczniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tharsys Napisano 14 Styczeń 2015 Share Napisano 14 Styczeń 2015 To zdjecie grupowe pamietam inaczej... od tylu ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 14 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2015 ależ proszę ale to byl wcześniejszy wyjazd:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 14 Styczeń 2015 Share Napisano 14 Styczeń 2015 Co to wam bieda do ..... zagląda a przecie wszystkie tłuste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 16 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2015 z bilu nie mam kontaktu mimo usilnych prób ,może ktoś inny ma z nim kontakt pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilu1967 Napisano 17 Styczeń 2015 Share Napisano 17 Styczeń 2015 Bilu I Helena meldują się na zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 17 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2015 no i gra ,do tego pelna reaktywacja starej ekipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 19 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2015 Witam w tym roku poszło ekspresowo liczba chętnych przerosła nasze oczekiwania :),na jesieni pomyślimy o jakimś zlocie komercyjnym ,choć to pewnie nie będzie to samo ,pomyślimy .Czyli sprawa ma się prosto lista uczestników jest już zamknięta ,na tą chwilę możemy zrobić ewentualnie listę rezerwową choć to pewnie góra 2 miejsca mogą się zwolnić ,dziękuje wszystkim zainteresowanym teraz pozostało jeno oczekiwanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilu1967 Napisano 5 Kwiecień 2015 Share Napisano 5 Kwiecień 2015 jak chłopaki urlop załatwiony na zlot w biesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 6 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2015 No to już finałowe odliczanie,wszystko potwierdzone i w najlepszym porządkuwidzimy się niebawempozdroacha jak ktoś ma zapasową wykrywke proszę o zabranie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 6 Kwiecień 2015 Share Napisano 6 Kwiecień 2015 kurde ale macie fajnie :((( a mnie w domu już szlak trafia :( ale spoko dobrze zrosną mi się 2 tytanowe śruby w barku to na następny wyjazd już nic mnie nie powstrzyma ( chyba że kolejne śruby ) Ciekawe w jakiej teraz odległości ode mnie będą się wzbudzać wykrywacze hehehheps proszę mnie pożałować i znaleźć mi coś ładnego (Cupek i człowiek o 5 mosznach liczę na was ! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 6 Kwiecień 2015 Share Napisano 6 Kwiecień 2015 Sid , będziesz musiał sobie teraz chińczyka" kupić to będzie pracował stabilnie :)Kuruj sie kuruj to może gdzieś na majówke skoczymy :)A chłopakom na zlocie życzę samy dołków pełnych klamerek i innego ustrojstwa które lubicie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziarzumyslu Napisano 7 Kwiecień 2015 Share Napisano 7 Kwiecień 2015 a ktory to jest typ o pieciu mosznach? Moszna wiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 7 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2015 mosznatorba5 czyli w wolnym tłumaczeniu pięć toreb co się jednemu takiemu tylko z moszną mogło skojarzyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 8 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2015 ponawiam prośbę o zabranie sprzętu zapasowego jak ktoś posiada pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziarzumyslu Napisano 8 Kwiecień 2015 Share Napisano 8 Kwiecień 2015 dobra wezme ,no problemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 10 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2015 dzięki czyli mamy jeden w nadkomplecie chłopaki potrzebna jeszcze jedna wykrywkajak kto ma gdzie pożyczyć byłby świetnie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziarzumyslu Napisano 10 Kwiecień 2015 Share Napisano 10 Kwiecień 2015 a nie wiesz czy jedzie Piotrek on chyba był strarzakiem , był w zeszłym roku . ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziarzumyslu Napisano 10 Kwiecień 2015 Share Napisano 10 Kwiecień 2015 a no i niech ktos zorganizuje dobre mapy terenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 10 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2015 jedzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikami Napisano 12 Kwiecień 2015 Share Napisano 12 Kwiecień 2015 Patryk skontaktuj się z Grześkiem(wsx7)on miał fajnie skalibrowane stare mapy na komórce. pzdr tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 12 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2015 z tego co mi wiadomo to Grześ jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.